6. De navigatie Met het Organisatie Navigatie Systeem® Nieuw!

Harde informatie (wie/wat/waar/hoe/waarmee/waarom) en de stroom ervan verandert steeds sneller en vaker. Die stroom willen en kunnen bijhouden vergt veel energie van medewerkers en kan leiden tot een spiraal die de energie uit een organisatie trekt.

Steeds snellere veranderingen (fusies/innovaties, uitbestedingen/reorganisaties), het vraagt van mensen flexibiliteit en de bereidheid om te veranderen. Daarom moet informatie op een efficiënte en effectieve wijze aangeboden en uitgewisseld kunnen en willen worden. Gebeurt dit niet dan vallen de twee informatiestromen (harde en zachte) uit elkaar, gaan mensen uit verbinding en de organisatie uit verband. Dan valt dat wat als één geheel gestroomlijnd moet werken in onderdeeltjes uit elkaar. Het kan gewoon niet anders dan dáár grip op te nemen!

Om informatie en informatiestromen te verbinden en continue actueel te houden, hebben wij een Organisatie Navigatie Systeem® ontwikkeld dat verder gaat dan bijvoorbeeld Google-Earth. Een probleemloos in netwerken inpasbaar en op beelden gebaseerd - proces- en document- beheerssysteem dat mensen weer overzicht en context biedt aan hun aandeel in het geheel. Alle - overal verspreid liggende - informatie integreren wij in één hoofdstroom, alle processen worden continue beheersbaar gehouden.

Zien hoe dat werkt? Wij komen graag bij u langs om dat visueel en werkend te laten zien waarbij u de voordelen zelf zult kunnen beleven.